-
Butiken

Världens största pool & spa mässa!

Snart drar vi ut på jakt igen! Vi hoppas hitta bra byten på världens största poolmässa i Lyon den 19 - 22 november! Siktet är som vanligt inställt på att hitta nya bra produkter, som vi kan ta hem och sälja - helt utan mellanhänder!

Som vanligt kommer vi naturligtvis att hålla er uppdaterade under och efter mässan!

I år ska vi dessutom försöka hinna med och live sända på Facebook / Instagram - direkt från mässan så om ni inte följer oss där än så är det dax ;) 

Just nu så bokar vi möte med alla våra nuvarande leverantörer, som ju alla samlas på mässan, från hela planeten så att säga! Men det är såklart inte endast gamla leverantörer som vi ska träffa, även nya som redan är "klara" som leverantörer - vi har skrivit om det tidigare, men en spa agentur är på väg att landa hos Poolklubben! Nämligen Amerikanska Vikingspas som tillverkas i Michigan i norra USA och håller super kvalité - ska bli en spännande resa!

Sen letar vi efter en rad produkter som t.ex. ännu bättre poolleksaker, pooltillbehör, en del kemikalier som vår nuvarande tillverkare inte har till spabad, tänker leta efter handikapphjälpmedel för pool, som inte kostar en förmögenhet osv osv.

Precis som vanligt så har vi en hel dag som vi lämnat öppet för "browsing" där vi ska bara glida runt och leta nya produkter, resterande dagar blir möte från morgon till kväll.

Väl mött på våra sociala medier och här i bloggen när det väl bär iväg!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.